Advocatuur

Heeft u een advocaat nodig? Dan heeft u belang bij de beste en meest heldere oplossing. Wij luisteren dus eerst naar u. We bespreken wat u wilt en onderzoeken welke uitkomst voor u tot de eerlijke en haalbare mogelijkheden behoort. Als alles helder is, gaan we over tot actie. Recht door zee en samen met u in een team waarin u de belangrijkste speler bent. We gaan voor het resultaat nadat we de strategie hebben bepaald die het gewenste resultaat moet opleveren. Wij doen het denk- en loopwerk om u in de beste positie te brengen. En bij onduidelijkheden geven wij direct tekst en (heldere) uitleg.

Samen slimmer

Wij helpen bedrijven, instellingen en particulieren bij alle denkbare juridische kwesties en aangelegenheden. Liefst als een actief meedenkende adviseur. Zakelijk en creatief, helder en eerlijk. Daar bent u het meest bij gebaat. U bent een volwaardig lid van een speciaal samengesteld team dat voor u aan de slag gaat. Een team dat verder bestaat uit onze specialisten: advocaten, notarissen of misschien wel een combinatie van beiden als de zaak daarom vraagt. Wij kunnen op deze manier in allerlei situaties een overtuigend voordeel bieden.

Ondernemers

Wilt u binnenkort een onderneming starten? Dan kunnen wij u helpen met de keuze voor de juiste rechtsvorm en u zo zakelijk een veel beter (juridisch) fundament bieden dan bankiers en accountants. Onze specialistische juridische adviseurs hebben er plezier in het beste en juridisch meest veilige model voor uw bedrijf te ontwerpen. Dat betaalt zich dubbel en dwars uit wanneer er ooit procedures moeten worden gevoerd of bijvoorbeeld incasso problemen moeten worden opgelost.

lees verder

Particulieren

Natuurlijk zijn er ook veel particuliere zaken die vragen om de inzet van een advocaat. Juist dan is het belangrijk dat er veel vertrouwen is en u en uw advocaat elkaars taal spreken. Voor ons is het van het grootste belang dat we voor u geen vragen over laten en dat we samen tot een slimme oplossing komen.