Een notaris biedt zekerheid bij belangrijke gebeurtenissen, zowel op particulier als zakelijk gebied. We hebben het dan over bijvoorbeeld de aanschaf van een huis, het opmaken van een testament, de herstructurering van een vennootschap binnen een concern of het regelen van een bedrijfsopvolging. Allemaal zaken en gebeurtenissen met ingrijpende gevolgen die vragen om een grote mate van duidelijkheid voor de direct betrokkenen. De notarissen bij Groenewegen zijn zich sterk bewust van het belang van hun taak. Omdat elke situatie weer anders is, denken wij vanaf het eerste gesprek mee. Wij verdiepen ons in uw zaak en geven u het advies waar u het meeste aan hebt. Het gaat er per slot van rekening om dat u de beste beslissing kunt nemen!

Een lange traditie

Ons kantoor is het eerste samenwerkingsverband tussen advocaten en notarissen in Friesland. Het is zelfs het oudste notariskantoor in Heerenveen. De oudste voorganger van ons kantoor vestigde zich in Heerenveen in 1887. Notariële zaken worden van notaris op notaris doorgegeven. Mocht u op zoek zijn naar de huidige beheerder van notariële documenten dan kunt u terecht bij het opvolgersarchief op www.notaris.nl

Samenwerken aan de beste dienstverlening

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werkt ons kantoor, onder de naam Fides Notarissen , samen met drie andere notariskantoren in Friesland. De andere kantoren in het samenwerkingsverband zijn:

  • notariskantoor Postma in Leeuwarden
  • notariskantoor Ellemers in Sneek
  • notariskantoor Anna de Vries in Ureterp
  • notariskantoor Mirjam Bos in Grou